2010. június 12., szombat

világhálót sző az est, a nagy barna pók

Négy nap után újra van internet!
Az ázsiai kultúrest vicces volt: mókás ázsiai táncok sokasága. Megtudtam, hogy a japán Toshi tervezte Ashimo, a híres pincérrobot hátát. A műsor után a nappaliban gyűltünk, annyira boldog voltam, hogy olyanok is részt vettek a szociális életben, akik általában nem szoktak. A honvágyam eltűnt, nagyon elszomorít, hogy haza kell mennem. Bojanának segítettünk mosogatni éjjel, énekelgettünk az ebédlőben, amatőr nyelvészkedtünk az udvaron. Ha lenne tárhelyem, megosztanék erről videókat, de nincs.
Mindkét maffiajáték azelőtt véget ért, mielőtt belekezdhettem volna a taktikázásba, ugyanis néhányan annyira megszállottak voltak, hogy álmatlan éjszakákon át stratégiákon törték a fejüket és hamar kinyírták a kulcsfigurákat.
Vasárnap a vendégek rávettek, hogy bekukkantsunk az ünneplő félbűnöző szerb szomszédokhoz. Kis féltékenykedő csete-paté, de hálistennek szerb vendégünk elsimította a félreértést.
Hétfőn megünnepeltük a lett Irita születésnapját, vitatkoztunk a technikai vívmányok hasznáról, majd a szülinapossal és a grúz Tokóval hajnali fél négyig beszélgettünk nagyon személyesen és őszintén.
Kedden az ukrán prof Szása élettörténete bizonyította be, hogy minden lehetséges. Életcélja az emberekből előbányászni a benne rejlő erőt és tehetséget. Utána prof Rolando következett, aki vegyítette az egyéni útját kuba történelmével, egyszerre tréfásan és komolyan. Annyira imádom, igazából csak az utóbbi egy hónapban kerültem nagyon közel hozzá, de nagyon fog hiányozni. És Kubába is ki szeretnék már előbb-utóbb menni legalább egy évre.
Szerdán elbúcsúztattuk a vendégeket, én olyan 2 körül tértem nyugovóra.
Ma közösen focit néztünk, most lassan elszunnyadok a nappaliban, felebarátim társaságában
*
És ekkor megint elment az internet. Még fél óráig suttogva mókáztunk, aztán tényleg alvás. Szombaton, azaz ma a plasztin mesterszakácsnak, Aymannak segítettünk a konyhában. Este a norvég Selma születésnapját ünnepeljük, az ellenkező nemnek öltözve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése