2010. március 19., péntek

masnak masnap ne masold at

Dan billentyuzetrol irok, elore is elnezest. Amugy csak a magyar billentyuzet kulonbozik radikalisan, tenyleg a lett, litvan, hondurasi, lengyel mind egy kaptafa.
Pierre volt baratnoje designtervezo volt a kilencvenes evekben, altalaban azt az opciot valsztotta, hogy a nyeresegbol fizessenek a munkajaert, igy a legtobbszor penz nelkul maradt, mivel a szervezetek sorra bedoltek. Egyszer Pierre tanacsara inkabb fix kezpenzt fogadott el. A megbizo a google volt, amely maig is a nø terveit hasznalja. Kerdes, ebbøl mennyi igaz.
A 65 eves Akiko meseibol viszont valoszinuleg minden. Hogy az egyik lanyanak nyolc macskaja van ott, kulon terveztetett egy macskaszobat, esos napokon altalaban osszedi a kobor kolykoket az utcarol. Kis papirdobozokban tartja a halott macskak csontjait, egyszer betortek hozza es a hullamaradvanyokat draga ekszereknek hittek, ugyhogy gyakorlatilag nem is vittek mast el tole...Akiko mindenkit befogad a hazaba,pl. a sved fotost, aki rossz vonatra szallt fel a nemzetkozi repterre tartva, es akit egy het mulva meglatogat. Es sved palotaba hivjak, mert megenekeltette a magasrangu  embereket egz fogadason, amellett, hogy felszolalt a beszelgetes nelkuli zabalas ellen. Egyszer a bevasarlokocsiban hagyta a gyerekeit, maskor tul gyors tempot diktalt es nelkuluk szallt fel a vonatra.  Ennyit rola mara.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése