2010. március 8., hétfő

három és negyed nap

Haladjunk szépen sorjában.
Csütörtökről kimaradt, hogy drámán megnéztük, ki hol tart a jelenetével és kettőben is annyira jól eltalálta Soren (igazgatónk és tanárunk) a szereposztást, hogy nagyon hasogatott a szívem utánuk, mert megint rá kellett jönnöm, hogy egyszer véget ér ez az egész varázslat és nagyon fognak hiányozni az itteniek.
Pénteken karaoke parti, majd beszélgetés az új tanulóval, Bahával, aki szerint közel-keleti arcom van.
Szombaton biciklizés a fenséges Kronborg várának tájékán, este focizás, lőttem egy gólt, a legutóbbi alakalomhoz képest nagy a fejlődés. Fekete-fehér buli tíz körültől, ám némi muzsika után a lett Irita szobájában kötöttem ki, aki "szobabulit" tartott hajnali négyig.
Ma Lucskával meglátogattuk Tomaszt a szobájában a H&M- kutatás miatt. A szlovén lány meglepődött, mikor felvilágosítottam, hogy lengyelünk nem ám a várost rója egész nap (amúgy nagy utazó), hanem a szobájában gubbaszt, TOEFL-feladatokat töltöget vagy filmeket. A közös feladat megbeszélése természetesen minden más tevékenységbe torkollott, mint Tomasz dominónapos videóinak nézegetése (részt vett a legutóbbi rekorddöntésben), valamint egyórás vitába az sz és s betű logikus írásáról, mindezt sok nevetés közepette. Két óra röplabda vacsi után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése