2010. március 12., péntek

halottaskocsi és kukoricaföldek

Szerdán elbringáztunk a könyvtárba, kivettem egy Zoé Valdést  és egy posztmodern amerikai versantológiát. Utána a tanulói konyhában kávézgattunk, nagyon hangulatos volt, Marci mutatott jó kis zenét: http://www.myspace.com/londonbreakbeatorchestra
Tegnap csoportvacsora az új tag, Niko üdvözlésére. Nem igazán beszél angolul, én próbálok vele ettől függetlenül kommunikálni. 19 éves grúz suhanc, aki mindig valami rosszban sántikál, igazán mulatságos.:)
Megtudtuk, hogy a csoporttanárunk, John dolgozott halottas szállítóként és egyszer felvett egy szép stoppos lányt, aki a közeledő sofőr láttán majdnem szívrohamot kapott. Lucska is utazott már halottas kocsival, tűzoltókkal, nyáron a francia kukoricaföldeken aludt zuhogó esőben.
A koreai "Tysonnal" és a dán Andreas-szal esti eszmecsere a cenzúráról és a közbiztonságról, előbbiről alkotott véleményem jelentősen megváltozott az első hetek óta, amikor csak a frusztrált, agresszív katonatanoncot láttam meg benne, de kiderült, hogy ez mindössze a verbalitásig terjed és azt sem kell komolyan venni.
A bárlátogatás tegnapról mára téve, de eddig nem nagyon akadt érdeklődő, pedig jó lenne kimozdulni...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése