2010. január 18., hétfő

új vendégek

A mai nap elég nyugisan telt, mivel a fél társaság átaludta a brunchot, akik pedig részt vettek benne, azok is a közös nappaliban bóbiskoltak.
Délután csoportokban dolgoztunk, azt a feladatot kaptuk, hogy 50 perc alatt készítsünl egy olyan gépet, amelybe ha belehelyezünk egy tojást a csoporttanárunkat (rajzzal is) szimbolizálandó és ledobunk az emeletről, nem törik össze. Nekünk sikerült. Érdekes volt a tagokkal együtt dolgozni. Először is gyakorlatilag semmit nem vitattunk meg, mindent rögtön csináltunk. A koreai Song fejéből pattant ki a találmány terve, ezt finomítottuk utána. Úgy felnézek az ilyen feltalálókra.:) Megismerhettem jobban a vietnami Chit, aki olyan, mint egy ázsiai porcelánbaba, az egész lány nagyon csöpp, de arányos és stílusos. Elég nagy az angol szókincse, csak eddig ez nem derült ki a csöndessége miatt. Bezzeg mi kommunisták nagyon jól elvagyunk a szintén csapattárs litván bohém Lucskával és a hasonló kaliberű lengyel Tomász-sal [tamással].
Ma érkezett hozzánk 13 amerikai, májusig maradnak. Koppenhágában tanulnak és az IPC-ben szállásolják el őket. Egyikük félig koreai, a hadseregbe készül, képzelhető, milyen beteges humorú társalgást folytatott a dánokkal...
A hondurasi Gabi és a japán Ayumi ma vagy tíz percet nevethettek egyfolytában, kicsit sokkoló, én még ennyit nem kacagtam soha megállás nélkül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése